Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ВИРОБНИКИ ГНУЧКОЇ УПАКОВКИ З ОПТИМІЗМОМ ДИВЛЯТЬСЯ В МАЙБУТНЄ

17.07.2024

У червні 2024 р. члени європейської організації Flexible Packaging Europe (FPE) зібралися на щорічну літню конференцію SUMMER CONFERENCE 2024, яка проходила в Копенгагені. Після економічно складного 2023 року галузь з обережним оптимізмом дивиться в майбутнє та прогнозує помірне зростання на 2024 рік.

 

Зустріч забезпечила цінну платформу для обміну інформацією, яка включала оновлення про розвиток північноамериканського ринку, представлену Асоціацією гнучкої упаковки (Flexible Packaging Association - FPA).

 

Ключовою темою конференції було майбутнє впровадження Регламенту ЄС щодо упаковки та відходів упаковки (Packaging and Packaging Waste Regulation – PPWR). Учасники інтенсивно готуються, щоб відповідати новим вимогам і водночас забезпечити свою конкурентоспроможність. Галузь готова брати участь у майбутніх процесах, які визначатимуть деталі законодавства.

 

«Ми пишаємося твердою прихильністю та сильною підтримкою наших компаній-членів асоціації на користь усієї галузі», — підкреслює Якоб А. Моссер (Jakob A. Mosser), Голова FPE. «Разом ми подолаємо майбутні виклики та продовжимо розробляти інноваційні та стійкі рішення для гнучкої упаковки».

 

Позитивний настрій в асоціації також підтримується постійними зобов’язаннями у сферах сталого розвитку, спостереження за ринком, зв’язків з громадськістю, питань регулювання та комунікації. Якоб Моссер прокоментував: «Досягнення асоціації в цих ключових сферах є видатними. Вони дозволяють нам не тільки реагувати на нормативні вимоги, але й дають нам важливу інформацію для активного формування майбутнього нашої галузі».

 

Джерело: Flexible Packaging Europe (FPE)