Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ВИСТАВКА DRUPA В ДЮССЕЛЬДОРФІ

25.04.2024

1427 експонентів із 50 країн світу протягом 11 днів представлятимуть інноваційні технології, рішення та теми, які зараз і в майбутньому визначатимуть розвиток галузі. Численні спеціальні заходи надаватимуть огляд цінного ноу-хау. Фокус цьогорічної виставки – цифровізація та сталий розвиток.


Міжнародна поліграфічна індустрія вже зараз відчуває приємне хвилювання від того, що нарешті знову зможе отримати актуальну інформацію та в особистих зустрічах обмінятися думками на найважливішому заході своєї галузі в світі – на виставці drupa, що відбудеться 28 травня – 7 червня 2024 року в Дюссельдорфі.

 

У наші мінливі часи, які визначаються великими суспільними перемінами, швидкими технологічними змінами й глобальними мегатрендами, підприємствам треба вміти реагувати на це. Адже хто не передбачить значних тенденцій і завчасно не підготується, той послабить свої конкурентні переваги й програє шанси майбутнього.

 

У цьому сенсі drupa є абсолютно правильним вибором. З одного боку, ця провідна глобальна виставка поліграфічних технологій представляє міжнародні найсучасніші технології та численні, спрямовані на майбутнє інновації, а з іншого боку, вона пропонує багато можливостей для трансферу знань, діалогу й мережування зі світовими експертами галузі міжнародного рівня.

 

Чиста площа виставки становить приблизно 140 000 кв.м, на якій 1427 експонентів із 50 країн у 18 виставкових павільйонах представлять увесь спектр актуальних трендів, ідей і візій, пов’язаних із поліграфічними технологіями. Крім того, суттєво більшого значення набувають такі сфери, як виробництво пакувальних матеріалів і пакувальний друк. Від провідних глобальних гравців до новачків галузі та стартапів – список зареєстрованих експонентів виглядає як список «Хто є хто» в поліграфічній і пакувальній галузях. Тільки невеликий фрагмент: Bobst, Canon, Comexi, Duplo, EFI, Epson, ESKO, Fujifilm, Heidelberg, Horizon, HP, Kodak, Koenig & Bauer, Kolbus, Komori, Konica Minolta, KURZ, Landa, Müller Martini, Ricoh, Screen, Windmöller & Hölscher, Xeikon.

 

Фокус виставки drupa 2024
Через обмеженість викопних ресурсів і викидів СО2 тема сталого розвитку стала життєво важливою складовою довгострокових стратегій підприємств. Залежно від використання сировини поліграфічна та пакувальна галузі вже сьогодні застосовують енерго- та ресурсозаощадливі технології виробництва. drupa надає інформацію про те, що є важливим для сталого виробництва в цих галузях та які тенденції, спрямовані на досягнення цілі циркулярної економіки, можна спостерігати.

 

Цифровізація змінює аналогові процеси, а штучний інтелект бере на себе дедалі більше завдань в Industrie 4.0. Виставка drupa представляє високі технології протягом всього ланцюга створення доданої вартості галузі, фокусуючись передусім на технологіях майбутнього й на міжгалузевих підходах. На цьому тлі центральними темами програми конференцій і фахових форумів стануть циркулярна економіка, автоматизація, друк/обробка 4.0, штучний інтелект, економіка платформ і можливості поєднання технологій.

 

Виставковий центр Дюссельдорфа
Павільйони 1–17,
28 травня – 07 червня 2024 р.
понеділок-п’ятниця: 10:00 – 18:00
субота-неділя: 10:00 – 17:00