Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

РІШЕННЯ З ПЕТФ ДЛЯ МЕДИЧНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

18.07.2024

 

Evertis, частина IMG Group, запускає бренд Evercare для медичного сектора, пропонуючи плівки з ПЕТФ та ПЕТГ, які є інноваційними з погляду екологічності та безпеки. Selenis, дочірнє підприємство Групи, зосереджується на виробництві співполіефірів.

 


Плівки Evercare легше піддаються процесу термоформування, вони мають кращі механічні й оптичні властивості та більш стійкі до стерилізації. Плівки Evercare, виготовлені в суворій відповідності до стандартів GMP і нормативних вимог, мають сертифікати ISO10993, USP661.1, ISO11607.

 

 

Гонсало Лопес-Олеага (Gonzalo Lopez-Oleaga), віцепрезидент Evertis Europe, сказав: «Будучи інноватором і лідером у сфері матеріалів на основі поліефірів, ми можемо допомогти компаніям охорони здоров’я досягти їхніх цілей у сфері екологічного пакування зараз і в майбутньому. Щоб обслуговувати цей ринок, ми зробили значні інвестиції в Evercare на робочому, технологічному та, що найважливіше, рівні виробництва GMP, підтверджені комплексними сертифікатами.

 

 

Ось чому асортимент продукції Evercare пропонує не лише рішення на основі ПЕТФ, які підлягають переробці, але й два інших екологічних варіанти: матеріали на біологічній основі та ті, що мають до 50% перероблених (PCR) матеріалів. Ці рішення використовують переваги вертикальної інтеграції із Selenis і відповідають однаковим стандартам якості та нормативним стандартам, надаючи чудову можливість зменшити вуглецевий слід.