Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

НОВА СТАРА УПАКОВКА ДЛЯ ЯЄЦЬ

16.07.2024

Cascades Fresh Guard EnVision — це нова харчова упаковка від Cascades, канадського виробника екологічно чистої упаковки, що складається з формованої целюлозної основи та переробленого картону. Випробування також показують, що яйця безпечні в цьому інноваційному продукті завдяки потрійній жорсткості упаковки, яка подвоює її стійкість до штабелювання.


Cascades Fresh Guard EnVision наразі доступна у форматі 12 яєць. Вона є результатом досліджень і розробок, зосереджених на потребах переробників, роздрібних продавців і споживачів, щоб забезпечити повні, індивідуальні та ефективні рішення.

 

«Наша команда прагне підтримувати клієнтів у пошуку рішень для всіх їхніх потреб, від ферми до фабрики, від магазину до дому. Цей інноваційний виклик полягав у розробці стійкого, привабливого, ефективного та повного рішення. Ми пишаємося тим, що досягли цієї мети завдяки наполегливій праці та досвіду нашої команди. Ми впевнені, що це рішення дозволить нам прискорити наше зростання в секторі яєць», – сказав Жером Польє (Jérôme Porlier), президент і головний операційний директор Cascades.