Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ЕТИКЕТКИ З NATUREFLEX

12.03.2024

Британський виробник етикеток, Sticker Gizmo, прагне забезпечувати клієнтів етикетками найвищої якості та першокласним обслуговуванням.


На додаток до стандартних паперових і вінілових етикеток, Gizmo тепер пропонує цілий ряд екологічних рішень на основі матеріалів Futamura NatureFlex™ для лицьового боку та клею, придатного до компостування й чутливого до тиску. Цей новий асортимент етикеток є чудовим рішенням для багатьох застосувань: ідеально підходить для товарів класу люкс, етикеток для продуктів, великих або малих наклейок, коли потрібна екологічна альтернатива.

 

Нові етикетки доступні прозорими, білими або металізованими, щоб відповідати всім вимогам клієнтів. На них можна друкувати будь-яким кольором і досягати високої декоративності. Вони пропонують усі переваги традиційних етикеток і багато іншого з погляду сталого розвитку. Лицьовий бік NatureFlex™ виготовлений із відновлюваної деревної целюлози, отриманої з відповідально керованих плантацій. Він також відповідає всім відповідним стандартам промислового компостування, включаючи EN13432, і сертифікований для домашнього компостування відповідно до протоколу OK Compost Home або Din Certco / ABA відповідно до французьких та австралійських стандартів домашнього компостування.

 

Sticker Gizmo вибрав етикетки з NatureFlex через їхню універсальність, можливість друку та стійкість. Алістер Тіллен (Alistair Tillen), засновник Sticker Gizmo, підтверджує: «Нові етикетки на основі NatureFlex є чудовим доповненням до нашого портфоліо: вони є високоякісним продуктом і пропонують дійсний варіант після завершення терміну експлуатації. Ми бачимо, що все більше брендів переходять на екологічне маркування, якщо їм не потрібно йти на компроміс із якістю, а можливість пропонувати нашим клієнтам високоякісну екологічну альтернативу є важливою для майбутнього зростання».

 

Енді Світмен (Andy Sweetman), директор із продажу та маркетингу Futamura в регіоні EMEA, додає: «Етикетки, виготовлені компанією Sticker Gizmo з нашими плівками NatureFlex, мають таку ж привабливість, як і звичайні полімерні етикетки, але мають дійсний термін служби. Ми раді, що наші плівки NatureFlex використовуються в цьому додатку в поєднанні з клеєм, придатним до компостування. Ці етикетки показують нинішні можливості на ринку самоклейних етикеток. У міру розвитку законодавства ми, швидше за все, вимагатимемо більше етикеток, які можна компостувати: найсучаснішим прикладом є французький закон AGEC, який визначає вимоги до етикеток для фруктів та овочів у Франції».

 

Джерело: Futamura