Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

Упаковка для свіжої зелені

05.08.2021

Спеціальні пакувальні пакети для зелені дають змогу довго зберігати зелень свіжою та соковитою, а також тривалий час зберігають її первісний вигляд. Прочитавши статтю, Ви дізнаєтеся, які технології застосовуються для виробництва пакетів та як зробити замовлення тестової партії.

У зелені міститься величезна кількість складових, які є для людини незамінними джерелами вітамінів і мікроелементів в щоденному раціоні харчування.

 

До того ж зелень цілий рік використовують для приготування різних салатів, закусок, супів та інших страв.

 

Виробник, так само як і продавець, має одну мету: надати цю продукцію в її первісному вигляді покупцю, зберігши при цьому її зовнішній вигляд і корисні властивості. Оскільки покупець звертає свій погляд перш за все на яскраву, свіжу й соковиту «зелену продукцію».

 

Щоб зелень завжди залишалася свіжою, її необхідно правильно упакувати. Для цих цілей призначені певні пакувальні пакети, які бувають у вигляді конуса (конусоподібні) й часто використовуються для упаковки салатів, базиліку, та прямі, в які пакують цибулю, петрушку, кріп.

 

Придбати таку упаковку можна в компанії ПП «АРТХА – С», де можна замовити будь-який з перерахованих видів упаковки.

 

Компанія - виробник ПП «АРТХА – С» безпосередньо спеціалізується на виробництві упаковки для зелені. Якість і своєчасність поставок давно оцінили компанії, що працюють під торговими марками «GREN GO», «ЗЕЛЕНЕЦ», «КОФ», «ВЕРШКИ КОРЕШКИ» та багато інших.

 

Технології, які застосовуються в пакуванні зелені


Для тривалого зберігання упакованої зелені застосовуються такі технології:

  • перфорація – забезпечує підвищений повітрообмін і відведення вологи;
  • плівка з покриттям антифог – перешкоджає збору конденсату на поверхні плівки.

Пакети, виготовлені із застосуванням описаних технологій, дають змогу максимально подовжити термін зберігання зелені, зберігають її свіжість і корисні властивості.

 

Таким чином, упаковка від ПП «АРТХА – С» тривалий час зберігає зовнішній вигляд і корисні якості продуктів на полицях супермаркетів. Великий плюс упаковки від ПП «АРТХА – С» – це легкість і простота відвантаження зелені для гуртовиків, а також акуратне розміщення продукції на полицях торгового залу.

 

Важлива перевага компанії – можливість брендування упаковки. Пакет із нанесеним зображенням вигідно виділяє товар серед конкурентів, що прямо веде до зростання обсягу продажів.

 

Упаковка для свіжої зелені в Україні: поліпропілен vs інші матеріали


Як відомо, листя салату, петрушки, кропу, а також будь-яка інша зелень зберігають свій смак, аромат і корисні якості тільки в разі їх правильної упаковки і достатнього доступу світла. Тому, як показала практика, оптимальний варіант для пакування свіжої зелені – використання поліпропіленових пакетів і листів.


Із використанням такої упаковки зелень тривалий час буде свіжою, а вартість такої упаковки приємно дивує й допомагає істотно знизити витрати, в результаті чого бюджет, що виділяється на упаковку, істотно знижується.

 

У харчовій промисловості поліпропілен уже давно успішно використовують для пакування продуктів харчування, оскільки він не завдає шкоди здоров’ю людини, стійкий щодо лугів, кислот і жирів, а також не вступає в реакцію з харчовими продуктами.

 

Поліпропіленові упаковки від ПП «АРТХА – С» – це якісні пакети для пакування свіжої зелені, що мають такі переваги:

  • стійкість до перепадів температури;
  • зберігають свої властивості при зберіганні за низьких температур (наприклад, у холодильнику);
  • збережуть первинний презентабельний вигляд зелені при перевезенні й продажу;
  • захищають продукти від вологи, пилу, різних забруднень;
  • перешкоджають пошкодженню листя та стовбурів зелені;
  • мають міцні шви;
  • покупець без перешкод може розглянути товар.

 

Перфорація або дихаюча упаковка для продажу зелені від компанії-виробника ПП «АРТХА – С»

Для максимального збереження терміну свіжості зелені використовують упаковку з перфорацією. По суті, на цій упаковці для зелені в певних місцях або ж по всьому периметру упаковки є невеликі отвори, які забезпечують доступ повітря до зеленого продукту. Таким чином, зелень «дихає», оскільки за рахунок природного газообміну зелень зберігається набагато довше, відсутній конденсат і максимально зберігається аромат рослини.

 

 

Для будь-якого виду «зеленої продукції» можна вибрати найбільш відповідний тип перфорації:

  1. Отвори, діаметр яких 5–8 мм (європерфорація);
  2. Проколи голчасті від 0,5 мм (мікроперфорація).

Важливо підкреслити, що упаковка для зелені з перфорацією залишається міцною та стійкою до негативних факторів зовнішнього середовища і на 100 % виконує захисну функцію.

 

Перфорація із сегментами регулює надходження кисню, створюючи оптимальні умови для тривалого зберігання зелені з метою її реалізації. Розміри мікроотворів дає можливість розмістити в середньому до 40 проколів на 10 см2.


Фасувальна упаковка для реалізації зелені від перевіреного виробника ПП «АРТХА – С» дасть можливість тривалий час зберігати свіжість «зеленого товару» від моменту його збору до моменту потрапляння на стіл покупця.

 

Протестувати упаковку для свіжої зелені можна, замовивши зразки на сайті виробника, також Ви можете отримати каталог пакувальної продукції для більш детального знайомства з асортиментом компанії.