Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

КОНКУРС «УКРАЇНСЬКА ЗІРКА УПАКОВКИ» ВІДБУДЕТЬСЯ!

01.04.2022

 

Ще наприкінці минулого року Клуб пакувальників почав готувати чергові, вже 24-ті за загальним рахунком конкурси «Українська зірка упаковки», «Українська етикетка» та «Упаковка майбутнього». На запрошення взяти участь у конкурсах відгукнулися 15 компаній та один університет. Більшість із них відправили анкети для участі в конкурсі, фото та опис зразків, деякі навіть встигли передати зразки упаковок. Підтримку конкурсу підтвердили давні спонсори компанії «Гейдельберг Україна» та «УКРПЕК», а також новий наш партнер – компанія Windmöller & Hölscher. Але все це було до 24 лютого 2022 р.!


Після початку агресії росії проти України Клуб пакувальників на деякий час призупинив свою роботу, але із 4 березня, перебравшись до Польщі, відновив діяльність, у тому числі з підготовки до проведення конкурсів. Зазначимо, що до участі в конкурсах долучилися нові компанії та університети. Наразі обробляємо надіслані фото та описи зразків, готуємо засідання журі, яке відбудеться он-лайн.

 

Сьогодні отримали листа від компанії «Технології сучасного дизайну», одного з учасників нинішнього конкурсу, яка не тільки підтримала наше рішення провести конкурси цього року, незважаючи на такі скрутні часи, але й зворушливо відмітила, що цьогорічні конкурси обов’язково увійдуть в історію. (Вважаємо за потрібне навести повністю зміст цього листа в додатку).

 

Отже, як би там не було, конкурси «Українська зірка упаковки», «Українська етикетка» та «Упаковка майбутнього» у 2022 р. обов’язково відбудуться! Хто ще не встиг до них приєднатися, надсилайте свою заяву (анкету), фото та опис зразків і сплачуйте за участь. Час іще є. Але журі вже готується до роботи.