Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

КЛУБ ПАКУВАЛЬНИКІВ ЗВІТУЄ!

20.01.2022

19 січня 2022 року у режимі онлайн відбулась звітно-виборча конференція членів Клубу пакувальників України. Вона пройшла в період, коли Клубу пакувальників України виповнилося 25 років. Клуб пакувальників заснований на принципах демократичності, об’єктивності, компетентності та гуманності.

 

Конференція зібрала 60 % представників компаній – членів Клубу пакувальників. Звіт про роботу Клубу за період 2019 - 2021 рр. зробила президент Клубу Вероніка Халайджі. Вона дала розгорнуту характеристику всіх заходів та проєктів, які були проведені Клубом в напрямі інформаційного забезпечення діяльності підприємств та організацій пакувальної індустрії України. Це видання часопису "Упаковка" та фахової літератури, проведення конференцій, семінарів, конкурсів та виставок, міжнародне співробітництво з WPO та асоціаціями інших країн.

 

Виступи членів Клубу, в яких були надані пропозиції про покращення діяльності Клубу, доповнили доповідь.

 

На конференції був затверджений Звіт ревізійної комісії та обрана Керівна рада Клубу у складі: Олександр Гавва (НУХТ), Валерій Кривошей (ТОВ «ІАЦ «Упаковка»), Роман Кулик (ТОВ «Новопак СВ»), Замір Начкебія (ТОВ «ВП «Базис»), Вероніка Халайджі (ТОВ «ІАЦ «Упаковка»), Ольга Грищук (ТОВ «Сегежа Оріана Україна»), Євген Бондар (брендингова агенція «Гораціо») та Ревізіна комісія у складі Марина Курля (ТОВ «Деметра Одіс»), Сергій Петренко (ТОВ «Техноком»), Марина Тертиця (КМКЯ).

 

Учасники конференції одноголосно на наступні три роки обрали президентом Клубу пакувальників Вероніку Халайджі.

 

Докладніше про збори читайте в журналі «Упаковка» (1_2022).

 

 

Клуб пакувальників запрошує організації, які прямо або побічно пов’язана у своїй діяльності з пакувальною індустрією приєднуватись до спільноти українських пакувальників!

 

РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ЗРОБИТИ БАГАТО КОРИСНОГО!