Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

ЗАКОНОДАВЧІ АКТИ В ДІЇ

17.04.2024

В перший день форуму харчової індустрії та упаковки IFFIP, який відкрився 17 квітня 2024 року у Міжнародному Виставковому Центрі, що на Броварському проспекті в Києві, відбувся Круглий стіл «Законодавчі акти в дії». Клуб Пакувальників, який виступив організатором цього інформаційного заходу, запросив до участі в ньому фахівців харчової промисловості та пакувальної індустрії. Всього участь прийняли більше 50 представників цих галузей промисловості.

  

Форум відкрила Вероніка Халайджі, президент Клубу Пакувальників, яка у своєму вступному слові зазначила важливість дотримання Законів, регламентів та стандартів, пов’язаних з упаковкою харчових продуктів. Бо це є одним з найважливіших факторів, які забезпечують доступ української продукції на європейські ринки.

 

На Круглому столі із презентаціями виступили Геннадій Кузнєцов (Ліга виробників харчової продукції) із темою «Прийняття Закону України «Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами» як крок до євроінтеграції», Володимир Слабий (УКРПЕК) про проєкт Закону «Про упаковку та відходи упаковки» та Світлана Берзіна (Жива планета) про «Екомаркування упаковки». Всі виступи викликали великий інтерес, жваву дискусію, під час якої були підняті питання підготовки до впровадження цих законодавчих актів. Дискусія, яка тривала більше години, дала відповіді на багато питань, які сьогодні хвилюють виробників харчової продукції та упаковки.


Всі бажаючі отримати презентації доповідачів звертайтесь до Клубу Пакувальників club-pack@ukr.net