Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

КЛУБ ПАКУВАЛЬНИКІВ НА ЗАСІДАННІ EPIC

08.04.2022

05 квітня 2022 р. пройшло чергове засідання Консорціуму Європейських Пакувальних Інститутів.


Клубу пакувальників Україні представляла президент асоціації – Халайджі Вероніка.

 

Власне засідання було присвячене підтримці пакувальників України.

 

По-перше, була сформована та узгоджена Резолюція Європейського Консорціуму яка буде запропонована на голосування всім членам Всесвітньої Пакувальної Організації на засіданні 5 травня 2022 р.

 

По-друге, члени Консорціуму вирішили звернутися до WPO з пропозицією скасувати членські внески для Клубу пакувальників за 2022 р. або сплатити їх із бюджету Консорціуму, якщо рішення не буде підтримано членами Організації.

 

Також Клуб пакувальників отримав запрошення від Netherlands Packaging Center відвідати виставку Food Technologies 2022 в Нідерландах, розповісти про Клуб пакувальників та пакувальну індустрію України, а також започаткувати акцію на підтримку України Supporting the Ukraine Club of Packagers. За допомогою пакувальної асоціації Нідерландів буде надрукована певна кількість номерів журналу «Упаковка» № 2, який в цих складних умовах підготували співробітники редакції. Він буде розповсюджуватись під час виставки Food Technologies 2022 в Нідерландах.

 

У травні 2022 р. в Мілані буде проходити засідання Ради директорів Всесвітньої Пакувальної Організації та церемонія нагородження переможців WorldStar Award 2022. Члени EPIC розглядали питання фінансування з коштів Консорціуму поїздки президента Клубу пакувальників на ці заходи.

 

Клуб пакувальників дуже вдячний нашим європейським колегам за можливість розповісти про пакувальників України, їх теперішні можливості, потреби та яку допомогу потребують.