Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

Завойовуйте серця з першого погляду: фарби, що додають смаку

06.08.2024

 

Поліграфічні фарби – ключовий елемент створення привабливого дизайну, який миттєво привертає увагу споживачів. Якість і яскравість упаковки визначають перше враження про продукт і його успіх на ринку


 

У світі кондитерських виробів, цукерок і шоколаду, упаковка – це перший крок до захоплення серця споживача. Вона не лише приваблює, але й захищає смакові та якісні властивості продукту. Для досягнення найкращих результатів у створенні кондитерської упаковки необхідно дотримуватися високих стандартів друкарського процесу та використо¬вувати лише найкращі витратні ма¬теріали. Особлива увага приділяється поліграфічним фарбам, які забезпечу¬ють яскравий і стійкий дизайн, який захоплює з першого погляду.

 

Компанія MacHOUSE представляє на ринку високоякісні флексо та ротогравюрні фарби на спиртовій та водній основі від відомих турецьких виробників BUDIN AKARCA, BMColor та TEKNOVA. Ми пропонуємо підприємствам, які виготовляють гнучку упаковку для кондитерських виробів, серії фарб та лаків для прямого друку на матеріалах таких як поліетилен, поліпропілен, PET, поліамід, папір та картон.

 

Наші фарби серій РР та РТ від BUDIN AKARCA, BRL та FR від BMColor, а також водні фарби серії NP від TEKNOVA забезпечують яскравість кольору, високу якість зображення та чудову адгезію до друкованих матеріалів. Вони витримують будь-які температурні режими, від плюсових температур до процесів охолодження та заморожування продукту, зберігаючи при цьому стійкість відбитка.

 

Всі наші фарби пройшли необхідну сертифікацію, включаючи сертифікати ISEGA, що підтверджують їхню безпечність для використання в харчовій упаковці непрямого контакту. Ми гарантуємо високу якість і надійність нашої продукції для вашого бізнесу.

 

Що стосується багатошарової ламінованої кондитерської упаковки, компанія MacHOUSE має перевірені рішення, які забезпечують найвищу якість. Наші фарби для міжшарового друку створені спеціально для виробництва упаковки з подальшою ламінацією.

 

Серії фарб РТ від BUDIN AKARCA, BRL та BFL від BMColor, а також водні фарби серії NL від TEKNOVA гарантують високоякісний друк на поліпропілені, PET та поліаміді. Завдяки цим фарбам матеріали легко та надійно ламінуються у складі гнучкої упаковки, такі як PP+AL+PE, PET+AL+PE, PP+PE, PET+PE та багато інших.

 

Упаковка, створена за допомогою наших фарб, повністю відповідає сучасним стандартам ринку конди-терської продукції, забезпечуючи насиченість кольорів, відмінну адгезію та довговічність. Ваша продукція буде виглядати бездоганно, а упаковка залишатиметься стійкою до будь-яких умов зберігання та транспортування.

 

Крім створення привабливого яскравого дизайну, у виробництві кондитерських виробів надзвичайно важливою є технологічність упаковки, що дозволяє досягти максимальної швидкості роботи пакувальної лінії.

 

Щоб забезпечити високошвидкісну та безупинну роботу ліній з упаковки, зокрема для шоколадної продукції, компанія MacHOUSE пропонує спеціальні види лаків та холодних клеїв. Наші інноваційні рішення дозволяють упаковці не лише виглядати привабливо, але й витримувати високі навантаження виробничого процесу, гарантуючи ефективність та надійність на кожному етапі.

 

Фарби BUDIN AKARCA
Високоякісні спиртові фарби з бездоганною повторюваністю кольору від партії до партії для прямого друку та простої ламінації.

 

 

 

 

Фарби BMColor
Високоякісні спиртові фарби для прямого друку, які забезпечують відмінні результати навіть при складній ламінації з подальшою стерилізацією продукту.

 

Фарби TEKNOVA
Високоякісні водні фарби, які ідеально підходять для ламінації, з високою адгезією до будь-яких матеріалів, включаючи невбираючі, та забезпечують чудове відтворення найдрібніших деталей.