Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

Навіщо нам ця війна?

Валерій Кривошей, головний редактор

07.06.2022

Минуло три місяці, як росія напала на мою Україну і почалася ця брудна, жорстока бійня добра зі злом. Самі розумієте, про кого я. Увесь цей час мене не покидають дві думки. Перша: як зберегти в собі людину, яка повинна працювати (бажано – за професією), дбати про родину, радіти успіхам наших хлопців на війні. І друга: як не залишитися на останні роки свого життя людиною з почуттям ненависті, злоби та люті. Бо я, зріла, досвідчена, розумна людина, ніяк не можу знайти відповідь на наче просте питання: навіщо ця ВІЙНА?

 

Тримає професія. Всі ці дні, незважаючи на те, що редакцію розкидало по інших містах та країнах, ми працюємо. Тримаємо зв’язок між собою та з нашими партнерами в Україні, допомагаючи їм інформаційно. Ми на зв’язку з національними пакувальними асоціаціями з Нідерландів, Латвії, Польщі та інших країн, колегами з Packaging Europe, Nord Emballage, VerpakkingsManagement, Swiat Druku та інших журналів, зустрічаємося з пакувальними компаніями в Польщі та інших країнах, беремо інтерв’ю для «Упаковки» та розповідаємо про успіхи й проблеми пакування в Україні на конференціях в Амстердамі та Кельні, Варшаві та Мілані, обговорюємо допомогу українським пакувальникам на засіданнях міжнародних організацій World Packaging Organisation і European Packaging Institutes Consortium. Підтримали ініціативу Netherlands Packaging Centrе та Клубу пакувальників України про заснування проєкту «Supporting the Ukraine Club of Packagers» (про всю цю нашу активність дивіться та читайте на www.upakjour.com.ua).

 

Не забуваємо і про власні проєкти. За допомогою польської Палати упаковки провели засідання журі й визначили переможців 24-х конкурсів «Українська зірка упаковки», «Українська етикетка» та «Упаковка майбутнього» (про результати конкурсів детально читайте в цьому номері на с. 41). Підготували та випустили у світ другий у цьому році номер журналу «Упаковка», який в електронному вигляді надіслали не тільки нашим передплатникам, але й нашим партнерам – пакувальним компаніям в Україні та інших країнах. До речі, кілька десятків номерів допомогли нам надрукувати Netherlands Packaging Centre та Wyższa Szkoła Logistyki в Познані. А зараз уже можете читати наступний, третій номер журналу «Упаковка».

 

А щодо відповіді на моє питання, то, як кажуть, час покаже. А з ним і моя Україна, наші українські воїни, наш український народ, які в цій безрозсудній бійні отримають беззаперечну перемогу. Україна понад усе! Слава Україні!

 

Дякую за розуміння та підтримку

Головний редактор
Кривошей В.М., к.х.н.