Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

«Золотий каштан – 2020»

Р.А. Сиротенко, Клуб пакувальників, м. Київ

07.12.2020

Конкурс «Золотий каштан» на кращу наукову роботу серед студентів та науково-практична конференція за його підсумками є унікальним проєктом, який Клуб пакувальників веде з 2000 р. За цей час у конкурсі взяли участь 1201 студент із 29 вищих навчальних закладів України, Болгарії, Білорусі та Росії. Найбільше за всі роки студентських робіт представили Національний технічний університет України «КПІ імені Ігоря Сікорського» (82 роботи) та Національний університет харчових технологій (75 робіт). Переможці конкурсу взяли участь у 20 науково-практичних конференціях, на яких зробили 370 доповідей. За результатами конкурсу та конференцій деякі з переможців отримали запрошення на роботу, а один з них – Петро Бегень з Української академії друкарства – уже став кандидатом наук і в нинішньому конкурсі був науковим керівником Сергія Пастернака, який став одним із переможців.

Конкурс на кращу наукову роботу


Цього року конкурс студентських наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії проводився у два етапи. На першому етапі в університетах було відібрано найкращі роботи, які було відправлено до конкурсної комісії для проведення другого етапу конкурсу.


Всього було надіслано 21 роботу від 10 вищих навчальних закладів із шести міст України за номінаціями: «Конструювання та дизайн упаковки» (7 робіт); «Технологія та обладнання для виготовлення пакувальних матеріалів та упаковки» (6 робіт); «Технологія пакування та пакувальне обладнання» (5 робіт); «Технологія відходів та екологія» (3 роботи).

 

Для ознайомлення з даним матеріалом потрібно передплатити журнал або статтю

 

ПЕРЕДПЛАТИТИ