Журнал

для виробників та споживачів тари і упаковки

Асоціація

пакувальників
україни

b2b

пошуковий портал
тари і упаковки

Гармонія його життя

16.09.2020

Згадую 2013 р., коли вперше відвідав компанію «Монопак» у Дніпрі та детально ознайомився з її виробництвом. Вже тоді мене зацікавила постать керівника компанії Віктора Шевченка. Професійний, діловий, відкритий та відвертий, він закоханий у паковання, вибравши його основним змістом свого професійного життя.

Пізніше ми неодноразово перетиналися на конференціях та виставках, на різних інформаційних заходах або просто зателефонувавши, щоб обговорити якусь пакувальну проблему. І щоразу наше спілкування приносило користь, бо воно збагачувало кожного з нас.

Безумовно, у межах проєкту часопису «Упаковка» «Як я прийшов у пакувальну індустрію?» мене зацікавив шлях Віктора Шевченка до пакування, тим більше, що з Дніпра, від компанії «Монопак», останнім часом приходили звістки про нові досягнення: пакувальні матеріали, упаковку, технології та обладнання для їх виробництва. Нас не змогла зупинити пандемія COVID-19, і от до вашої уваги, шановні читачі, записана онлайн розмова з директором компанії «Монопак» про його шлях до пакувальної  індустрії: шлях цікавий, особливий, повчальний для багатьох молодих фахівців.

 


Для ознайомлення з даним матеріалом потрібно передплатити журнал або статтю

 

ПЕРЕДПЛАТИТИ